Verlichting

Led Par 56 Short Black

Door het gebruik van LED's, is de extreem lange levensduur en het stroomverbruik is zeer laag. De Showtec LED Par 56 bevat 153 LED's (51 x rood, 51 x groen, 51 x blauw). Het kan worden gecontroleerd door 6 DMX-kanalen (RGB en pre-geprogrammeerde achtervolgingen en kleuren) automatisch door de ingebouwde processor of muziek-gecontroleerd door de interne microfoon.ledpar56

Prijs: €10,00 excl. 21% BTW.

 

 

Antari z-1500

De Z-1500 II is geschikt voor gebruikers die veel rook en veel gebruikscontrole vereisen. Met een kabellengte van drie meter heeft u de nodige ruimte. De sterke output van de rookmachine zorgt er voor dat de locatie in no-time gevuld is met een flinke nevelwolk.

 antari z

Prijs: €15,00 excl. 21% BTW.

 

 

Space 4 laser jb-systems

Creëer prachtige lichtshows met de Space 4 laser van JB Systems. Deze laser kunt u aansturen middels de meegeleverde afstandsbediening of DMX-sturing. Geen tijd om uw muziek aan te sturen? De Space 4 werkt ook muziek gestuurd. Deze laser heeft tot 8 instelbare kanalen voor DMX-sturing.

 space 4

Prijs: €10,00 excl. 21% BTW.

 

 

Black-light 400watt

Dit Showtec Blacklight kanon 400W is altijd een succes op de meest uiteenlopende feesten! Dit blacklight kanon van Showtec zorgt ervoor dat alle witte objecten en kledingstukken in de wijde omtrek blauw kleuren. Echt een product wat niet kan ontbreken in uw collectie van lichteffecten!

 blacklight

Prijs: €20,00 excl. 21% BTW.

 

 

Showtec Scanmaster 8/2 DMX-lichtsturing

Het concept "scanmaster" is inmiddels al jarenlang bekend bij vele lightjockey's, beginnende DJ's, of andere mensen die over wat DMX-gestuurde verlichting beschikken. Ook is dit apparaat al door diverse andere merken gekopieerd, waardoor het onduidelijk is wie er nu als eerste mee is gekomen. Showtec heeft besloten om deze versie toch wat anders te maken zodat u er meer gebruiksgemak uit kunt halen. Hierdoor wordt het nog makkelijker om creatieve shows te maken zodat u uw publiek kunt trakteren op een strakke lichtshow.scanmaster

 

 Prijs: €15,00 excl. 21% BTW.

 

Alle nodige kabels worden mee geleverd.  Dit kan afgehaald of geleverd worden.