Geluid

Behringer eurolive vp2520

Deze Eurolive VP2520 2-weg passieve luidspreker van Behringer is opgebouwd uit kwalitatief hoogwaardige componenten. Daardoor gaat hij lang mee en levert hij uitstekende prestaties. Door zijn ranke en luxe uitstraling is de luidspreker voor vele doeleinden inzetbaar. Hij heeft een piek van 2000 Watt en een continue belastbaarheid van 500 Watt. Daarmee kunt u flinke zalen vullen met een kristalhelder geluid. Twee vijftien inch woofers voorzien in de lage tonen en de 1.75 inch tweeter zorgt voor een gedefinieerd geluid.

behringer eurolive

Prijs: €50,00 excl. 21% BTW                                                         

Cerwin vega

Een echte krachtpatser. Met zijn 22” subwoofer is deze sub de ideale voor het lage gehoor te testen.  Perfect te combineren met een paar top-kasten. Wordt vooral gebruikt voor fuiven,vaten en PA-instalaties.  De 800WATT op 8 ohm zorgt voor een perfect mooi geluid dat nooit overheerst.

cerwin vega

Prijs: €100,00 excl. 21% BTW                                 

                                                                     

Jb-systems tsx15

Een grote en krachtige luidspreker die vooral gebruikt worden bij drive-in shows. Dankzij de 15 inch woofer en de 1 inch titanium tweeter kunt u de locatie voorzien van een net geluid. Tevens is het mogelijk deze luidspreker op statief te zetten, wat ten goede komt aan de spreiding van het geluid. De stevige frontgrill en de verstevigde hoeken maken deze luidsprekers roadproof.

tsx15

Prijs: €25,00 excl. 21% BTW.

Bose-802 e

De bose 802 ² series zijn speciaal ontworpen om de perfectie te evenaren. Deze luidsprekers hebben een full sound-range dankzij de gebogen vorm van hun behuizing. De speaker bestaad uit 8 x 250WATT 8” speakers die een wonder mooi en glashelder geluid geven.

bose 802

Prijs: €75,00 excl. 21% BTW.

Alle nodige kabels worden mee geleverd.  Dit kan afgehaald of geleverd worden.